Zacijeli nježno.

Humani studio - psihoterapija Zadar
ZAKAŽI SEANSU

Humani studio je mjesto psihoterapijske podrške u Zadru.

psihoterapija Zadar

O psihoterapiji

Psihoterapija je proces putem kojeg otkrivamo naše skrivene kapacitete. Često nas u sadašnjim trenucima znaju kočiti upravo neka prošla iskustva, zbog čega je značajno ugledati ih i dati im neko novo, nama bliže značenje. Za dobar terapijski odnos, uz iskusnog i educiranog psihoterapeuta, nužno je povjerenje koje se stječe nakon određenog broja seansi. Psihoterapija nije instant rješenje, no jednom kada se promjena pokrene, ona je najčešće nezaustavljiva i pozitivna. Pitanja srca i duše traže svoje vrijeme.

 • O psihoterapijskoj seansi

  Psihoterapijska seansa traje pedeset minuta. Na prvoj seansi uzimaju se svi bitni podaci o klijentu koji psihoterapeutu služe za što kvalitetniji rad. U slijedećim seansama kreće psihoterapijski rad u kojem se ugledaju klijentu bitne teme s kojima dolazi na susret. Na seansi se koristi metoda razgovora, ali i drugi načini psihoterapijskog rada; analiza snova, rad na tjelesnim osjećanjima, eksperimenti sa stolicom i dr.

 • Trajanje psihoterapije

  Trajanje ovisi o dobi, problematici i potrebama klijenta. Ponekad je potrebno svega nekoliko seansi da klijent dobije jasan uvid u neku životnu situaciju, dok je za druge, malo dublje teme potrebno više rada, od nekoliko mjeseci pa na dalje. Psihoterapija se može koristiti kao jednokratna pomoć u određenoj životnoj krizi ali i kao cjeloživotni alat za uspješniji život.

 • Cijena seanse

  Sat individualne psihoterapijske seanse u Zadru (smjer Gestalt) kreće se od 250 do 300 kuna. Cijena ovisi o stručnjaku i razini specijalizacije.

  *Da bi terapijski proces bio uspješan, preporučljivo je u početku psihoterapiju polaziti jednom tjedno (ukoliko se radi o kriznim situacijama onda i dva put tjedno), no jako lijepi rezultati se mogu postići i kada se terapija provodi svaka dva tjedna.

  *Otkazivanje seanse (osim u opravdanim hitnim slučajevima) valja napraviti najkasnije dan prije ugovorenog termina. Ukoliko seansa nije otkazana na vrijeme, ona se naplaćuje.


Humani portal

Trebate savjet, zanima vas psihoterapija? Na pravom ste mjestu. Za nas pišu zadarski psihoterapeuti, psiholozi i drugi savjetodavni stručnjaci.

ČITAJTE NAS OVDJE

Kontakt