O meni

O humanom studiu

Humani studio je mjesto za razvoj potencijala s podrškom iz različitih područja – pedagoških, socioloških, psiholoških, komunikacijskih i psihoterapijskih.

Humani studio logo

Osnovan je 24. studenog 2011. godine u Zadru.

Naglasak rada je na Gestalt psihoterapiji kao temeljnoj specijalizaciji.Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija

Razvojne radionice

Razvojne radionice

Edukativna predavanja

Edukativna predavanja

Humani studio vodi:

Irena Jurjević

Irena Jurjević

Irena Jurjević je magistra pedagogije i sociologije, certificirana psihoterapeutkinja s diplomom Instituta za gestalt psihoterapiju Malta te nizom srodnih obrazovnih programa iz područja rada na tijelu, analize snova i drugih. Uz značajno iskustvo u psihoterapiji, posjeduje 17-godišnje iskustvo u javnom komuniciranju.

2011. godine osniva “Humani studio”, udrugu za razvoj potencijala u kojoj predsjedava do danas te djeluje kao psihoterapeutkinja i voditeljica radionica osobnog rasta i razvoja.

Osim kontinuirane psihoterapijske edukacije, usavršila je napredne komunikacijske i intuitivne tehnike pri zagrebačkoj školi Perfect, analizu snova kroz tijelo i pokret kroz jednogodišnji program Dream movement (pilgrim d.o.o.) te dodatne antistres programe i programe brzog čitanja.

Redovito pohađa i primjenjuje najnovija znanja iz psihoterapije stečena na regionalnim i europskim kongresima, a njezini stručni članci o svjesnom pristupu prehrani prenošeni su u medijima u Hrvatskoj, ali i šire.

Njezin rad „Eating as emotional language“, dio je prve edicije znanstveno-stručnih članaka iz gestalt psihoterapije britanskog časopisa New Gestalt Voices, u kojem autorica iznosi svoja najnovija saznanja o emocionalnoj pozadini prehrambenih poremećaja temeljena na svom profesionalnom radu te znanstvenim studijama.

Članica je Europskog udruženja za gestalt terapiju (EAGT - European Association for Gestalt Therapy), Hrvatske komore psihoterapeuta (HKPT) s dopusnicom za rad s odraslima, te je tajnica Društva Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH).