Humani studio u suradnji sa zadarskom psihoterapeutkinjom Irenom Jurjević poziva sve zainteresirane da se prijave u program svjesne prehrane Gestalt.Fulness. Program je usmjeren na osvještavanje prehrambenih obrazaca i psiholoških procesa koji se kriju u njihovoj pozadini. Postizanjem ravnoteže u tom polju, dovodimo i naše tijelo u ravnotežu, poručuje Jurjević.

Irena Jurjević je magistra pedagogije i sociologije, Gestalt psihoterapeut sa diplomom instituta Gestalt Psychotherapy Institute Malta. Redovna je članica Društva Gestalt i Integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH). Radi i djeluje u Zadru, sa naglaskom na radu i istraživanju prehrambenih poremećaja kroz Gestalt pristup. Njezini radovi o odnosu s hranom kao obliku emotivnog jezika objavljivani su u lokalnim, regionalnim i inozemnim publikacijama.

U tijeku su prijave za prvu grupu koja će sudjelovati u jesenskom programu. Rezervacije mjesta/prijave su dostupne na službenoj web stranici programa Ajrin.com.

Gestalt.Fulnessje iskustveno/znanstveni princip temeljen na Gestalt psihoterapijskom pristupu i 'Mindfulness' praksi. Obuhvaća radionice, seminare, savjetovanja i grupnu podršku.

Uvod u program sastavljen je od seminara (teorija i praktičan rad s degustacijom, materijali) sa mogućnošću daljnje podrške putem grupa potpore i individualnog rada.