Udruga „Humani studio“ u suradnji sa svojim zagrebačkim partnerima, tvrtkom  Profit usluge d.o.o. prvi vikend u šestom mjesecu (31. svibnja, 1.lipnja, 2. lipnja) u svojim prostorijama održava:

Seminar

 „OSNOVNE MENTALNE TEHNIKE“

Često se postavlja pitanje zašto imamo konflikte i strahove, koja su nam ograničenja, što uzrokuje probleme u komuniciranju… Iste događaje svaka osoba doživljava na svoj način. Jedna osoba će biti sretna, a druga u istoj situaciji tužna. A misli mogu biti vrlo moćne i učinkovite. Često smo svjedoci kako osmijeh i dobro raspoloženje otvaraju i najglomaznija vrata.

Na ovom seminaru učimo upoznati sebe - „poslagati“ naše misli, ciljeve i ambicije, motivirati se, riješiti naše konflikte i usmjeriti svu našu snagu u ostvarenje nama bitnih ciljeva kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Također, učimo potaknuti i nešto što je u većini nas dobrano zaspalo – vlastitu intuiciju.

Tehnike koje se uče na edukaciji:

  1. Afirmacije – kako utjecati riječima na promjenu stanja svijesti, poboljšati zdravstveno stanje, povećati kvalitetu života i ostvariti svoje ciljeve na jednostavan i lak način.
  2. Vizualizacija – jednostavna tehnika koja se najčešće koristi za pomicanje naših granica i ostvarenje želja. Učimo ju primijeniti na jednostavan i efikasan način, te usklađujemo želje sa našom podsvijesti u kombinaciji s razvojem intuicije.
  3. Mentalno programiranje – ovu tehniku najčešće koristimo kao mentalnu pripremu za nadolazeće aktivnosti i za poboljšanje zdravstvenog stanja.
  4. Tehnika opraštanja – jedna od temeljnih tehnika za razvoj intuicije i glavna tehnika za poticanje prihvaćanja i samoprihvaćanja, kao i oslobađanje fizičke napetosti i “pritiska“.
  5. Instalacija Hrama – tijelo promatramo kao hram i instaliramo „alate“ kojima se koristimo kako bi došli do svih raspoloživih informacija iz „sustava“ (polja, svemira…). Tehnika se koristi kao ulazna i izlazna tehnika.
  6. Instalacije okidača – tom tehnikom lako dolazimo do promjene ponašanja (neželjenog u željeno), radimo podrške za razne fizičke i mentalne aktivnosti.
  7. Tehnika programiranja u snove - san nije uvijek samo „san“ nego ga možemo koristiti i kao sredstvo za analizu raznih aktivnosti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Gratis tehnika je „formula uspjeha“ – pravila kojih se trebamo pridržavati kako bi bili zadovoljni našim životom i ostvarenjem ciljeva.

Seminar traje 10 sati. Preporučeno u 3 dana po 3-4 sata dnevno.

Cijena seminara s popustom je 1200 kn. Moguće je plaćanje u dvije rate.

*Seminar drži gostujući predavač iz Zagreba dipl. ing. Ivan Galošević - predavač i trener sa dugogodišnjim iskustvom u raznim komunikacijskim, mentalnim, prodajnim i menadžerskim tehnikama.

Svoje seminare ne naziva predavanjima već treninzima, jer polaznici na edukaciji nauče sve što je potrebno tako da nema potrebe za dodatnim učenjem doma iz eventualnih skripti i knjiga.

Iskustvo je stekao na rukovodećim mjestima u edukacijskim tvrtkama te višegodišnjim iskustvom kao predavač u raznim tvrtkama kao što su: Coca-cola HBC Hrvatska, Viadukt , Allianz Zagreb, Croatia osiguranje, Prilika dana d.o.o. (portal za grupnu kupovinu), Grupni.hr d.o.o. (portal za grupnu kupovinu), EPH Europapress holding, Adria sektor (promet nekretninama), Energetski dom i mnogim drugim manje poznatim subjektima.

Danas je na čelu uspješne agencije za edukacije Profit usluge d.o.o.


Prijave i informacije na:

 E-mail: desk@humani.com.hr

 Mob: 098 875 783