Radionica izrade blagdanskih poklona - prirodna kozmetika za tijelo i dušu.

Učinite ovogodišnje blagdansko darivanje posebnim. Pripremite sami za vaše najmilije poklone za blagdane - poslastice za duh i tijelo u obliku prirodnih aromaterapijskih preparata za njegu. Personalizirajte svaki poklon, darujte vrijedan rad svojih ruku.

Naučite kako izabrati pravo eterično ulje za pravu osobu & pravilno miješati eterična i biljna ulja

Recepture, tehnike izrade i prirodne mudrosti bilja, eteričnih i biljnih ulja spremili smo za vas  u radionici  "Mirisni i zdravi blagdanski pokloni".

Na radionici s našom aromaterapeutkinjom Alinom iz Aromariuma naučiti ćete kako izraditi:

  • Mirisne soli za kupanje (aromatizirane ljekovitim  eteričnim uljima i mirisnim biljem lavande, kamilice, koricama agruma i dr.)
  • Šumeće praline za kupke (pjenušavi, osvježavajući, oku ugodni a tijelu podatni mirisne kolačići i kugle za pjenušave i terapeutske kupke tijela i stopala)
  • Masažne pločice za tijelo (kakao, shea maslac u kombinaciji s nježnim, senzualnim i voćnim aromama)
  • Melemi za usne (ljekoviti macerati, biljna ulja i terapeutske mješavine eteričnih ulja za hladnu sezonu)

PLUS!

Savjeti i trikovi za mirisno pakiranje poklona i izradu prirodnih ukrasa :)

 

Trajanje: 2,5h

Cijena: 250kn

 

Broja polaznika: Ograničen! Prijavite se najkasnije do 28.11. 2013. na email: aromarium@gmail.com. Radionica se održava u subotu 30. studenog.

Adresa; Zadar, Gaženička ulica

 

POKLON ZA VAS: Svaki polaznik sa sobom također na  poklon dobiva i svoj Aroma paketić:  ono što izradimo na radionici (mirisne, soli, šumeće praline, pločice i meleme za usne)!