Božić i Nova godina su napokon iza nas i naši želudci mole za milost :). Humani studio u suradnji s psihoterapeutkinjom Irenom Jurjević kreće s novim radionicom Gestalt.Fulness programa – svjesno do vitkosti. Prijave su otvorene (www.ajrin.com) i kada okupimo brojku od osam polaznika, krećemo s radionicom koja će se se održavati tijekom dva dana (petak i subota, 17-21h).

Problem s nekontroliranom promjenom tjelesne težine 'post festum' slojevit je fenomen. I u njemu se barem jednom našao svatko od nas, pripadnika modernog društva. Bez obzira koliko imali svjesnosti o svome tijelu i svojim potrebama, božićni blagdani (mnoštvo društvenih okupljanja, puni stolovi hrane, poveće količine alkohola) dovedu nas do disbalansa. I ukoliko se to dogodi, u redu je.

Mi znamo način kako se nositi s time, odnosno kako se pobrinuti za svoje tijelo da se samo dovede do ravnoteže za kojom čezne.

Gestalt.Fulness dvodnevni je program sastavljen od vježbi, eksperimenata i degustacija, temeljenih na znanstvenoj podlozi jednog od najrasprostranjenijih psihoterapijskih pravaca u svijetu.

Rezultat završenog programa su bogato znanje i izuzetne tehnike u borbi sa prejedanjem kao i emocijama koje se u pozadini najčešće nalaze.

Ovaj iskustveno/znanstveni princip temeljen je na Gestalt psihoterapijskom pristupu i 'Mindfulness' praksi. U svom proširenom obliku obuhvaća radionice, savjetovanja i grupnu podršku.

Program je prirodan i jednostavan te namjenjen svakoj životnoj dobi.

Program se odvija uz potporu: www.humanistudio.hr. Vodi ga magistra pedagogije i sociologije, certificirani Gestalt psihoterapeut Irena Jurjević.

*Prijave se vrše preko info stranice Ajrin.com, broj mjesta na radionici je ograničen (8).

(http://ajrin.com/obrazac-za-prijavu/).